Jo segueixo amb els meus experiments fent cupcakes. Aquest cop m'he inspirat en el blog
El Rincón de Bea, que té unes receptes de reposteria fantàstiques i unes fotos precioses! La recepta que he triat és la dels
Pink Lady cupcakes, però en comptes d'utilitzar només gerds, he fet servir fruites del bosc variades.
|
The "berry" on top | |
En aquesta ocasió he fet servir la cobertura de vainilla de
Betty Crocker. La propera recepta que vull provar de fer és la dels Rocky Road cupcakes que vaig aprendre a fer a
Fabulous Baking Co.
Renoi, potser que obrissis una botigueta de dolços no???
ResponEliminaAquest fa molt bona pinta!
Per cert, no fas ja res del chanoyu?
Ei merci! La veritat és que m'encantaria tenir una teteria-pastisseria ;)
ResponEliminaAi, el curs de chanoyu el torno a començar aquest divendres. Tinc un "mono" ja! Aquest curs finalment aprendré a preparar el te. Ja tocava XD
Cada vegada et superes!!! Compta amb mi com a clienta si muntes la teteria-pastisseria! Faria molt per a tu :-)
ResponEliminaMoltes gràcies Frances! Si mai munto la pastisseria-teteria, ja t'avisaré! I si t'animes a fer pa un altre cop, segur que et fitxo ;)
ResponElimina