dissabte, 9 de juny de 2012

Cerimònia del te XXIV

Aquesta ha estat l'última classe de chanoyu del curs 2011-2012 i en comptes d'ensenyar-nos una mica d'història de la cerimònia del te, aquest cop la professora ens ha preguntat què significa per a nosaltres fer el "camí del te". Per a mi es tracta d'una manera d'oblidar el soroll i les preocupacions del món exterior i em serveix per concentrar-me en l'ara i aquí. Si mai provés de fer meditació, crec que no me'n sortiria gens bé ja que tinc tendència a capficar-me i no puc deixar la ment en blanc. M'és impossible! En canvi, quan practico els passos de la cerimònia no penso en res més. Tots els companys de classe tenim aquesta mateixa sensació.

Futari Shizuka: dues persones tranquil·les
A l'última classe del curs hem repassat tots els passos apresos durant els tres anys que portem aprenent i, de propina, la professora ens ha ensenyat com hem de ficar les dues culleradetes de te que servirem als convidats. Aquest cop, però, no hem pres te ni hem menjat dolços (la professora ens els ha donat per endur a casa), perquè hem anat a sopar tots junts per celebrar la fi del curs.


Fins al curs vinent!

2 comentaris:

 1. Ains quina enveja!! Quin sopar!!! Recorda que s'acosta el juliol i hem de quedar per fer el sopar japonès on sempre!! :-)
  Activa ja d'una vegada el messengerrrr!!!!

  ResponElimina
 2. Oh Frances! El sopar d'estiu a una mica de Japó no ens el podem perdre!!
  El messenger se m'ha mort. He provat de fer-me un altre compte, però res :(
  Ja quedarem!

  ResponElimina